Mit liv kørte med 150 kmt, fuld drøn fremad. Alting var i tempo og med præstation. Jeg ville gerne fremstå glad, frisk og være den dygtigste til mit job. Være en god chef og hende der med på beatet. Altid bedst og på den halve tid, 24/7 i 20 år.

Indeni var jeg træt, udkørt, trist , ked, sov dårligt, frustreret , tankemylder, min krop og mit system var altid på overarbejde. Manglede mit overskud og følelsen af at være god nok. Anspændthed, spændte kæber og hovedpine og min lunte var kort.

Jeg var hende , der altid rejste sig igen , når livet vidste sit grimme ansigt. Intet skulle slå mig ud eller få mig til at bukke under for presset. Og nærmest ingen sygedage, i mine 26 år som frisør. Men nok er nok, og kroppen fandt sin egen måde at stoppe mig på, dårlig ryg, ned slidt og et fald i arbejdstiden kostede min ryg.. Smerter, sindsyge smerter. Men Jeg bed smerterne i mig, ville stadig ikke give op.

Gik ud af 9 klasse og fulgte min drøm, Jeg ville være frisør. Og ingen kunne fortælle mig andet, trods dårlige odds for at få elevplads. Men smilet måtte frem, iført i mit stiveste puds, og en bunke ansøgninger i hånden. Fra salon til salon, fra by til by, og hundrede “ NEJ Vi mangler ingen elever” og et stykke tid senere, stod Jeg og kunne vælge mellem 2 lærepladser.

Efter 4 1/2 år uddannelse, blev Jeg ansat i en salon, i ca 2 år. Så skulle endnu en drøm udleves.

Jeg vil være selvstændig , og blev det.. og med succes , Jeg var god til det.
Trods flere bump på vejen, udlært 16 elever , haft op til 10 ansatte og 20 år senere. Flyttede Jeg salonen hjem. Og ved siden af salonen, videre udviklede Jeg mig selv, og med yderligere uddannelser som selvværdsmentor , sexolog og terapeut. Elsker at kunne hjælpe andre, løfte dem og give et kærligt skub bagi. Men til tider gemte Mig selv, og pludselig skete noget overraskende og noget uventet, noget Jeg ikke havde forud bestemt eller planlagt.

Undervejs var jeg også blevet gift , og blevet Mor til 3 dejlige unger. Med en knægt på 2 år, da Jeg fik beskeden Du skal have tvillinger. What?? Tvillinger? Ja Jeg hørte rigtigt , Jeg skulle nu være Mor til yderlige 2 Piger. Alene Mor til 3, altså en flok unger , samtidigt med at være selvstændig , have ansatte, være husejer og med alle de forpligtelser der nu høre med til det. Godt som skidt. Og ikke mindst en stor sorg, i at miste min Far til kæft, kort tid efter pigernes ankomst. Og måtte træffe endnu et valg oveni , at måtte lade mig skille. Min drøm om kernefamilien, det perfekte billede inden mit hovede bristede..

Pyyy, hård tid.

Men et eventyr , er der altid en skurk.. Og her blev det et fald. Der kostede min ryg.
Jeg kunne ikke foresætte som frisør fuld tid. Dommen gjorde nas, at se i øjnene at Jeg ikke kunne klippe mere, dét som Jeg nu god til, det Jeg følte gjorde Mig til “noget”..

Troede alt var slut, at Jeg nu måtte sygemelde mig, gå på dagpenge og være i det offentlige greb.. Men Jeg ville mere, jeg vil ikke ned i nogen kasser, ingen skal fortælle Mig at der er noget Jeg ikke kan.

Jeg vil mere, MEGET mere, Jeg er kreativ, Jeg er iværksætter, Jeg er ikke dømt ude , Jeg vil mere. Og Jeg er bestemt hende der ikke give op.

– Jeg var villig til at satse.
– Jeg ville mere.
– Jeg vil leve, drømme og tro og sprede en masse glæde omkring mig.
– Tage chancer
– Ikke tænke på hvad folk tænker og mener.

Flere var bekymret, hvad nu hvis det går galt? Og Jeg svarede : hvad nu hvis det går godt?? Hvad nu hvis det lykkes, at Jeg kunne være hende  den “heldige” i at kunne leve af min hobby.. Gøre det Jeg elsker, som gør mig glad, lykkelig, hvor Jeg kunne holde pauser, få mindre smerte i min ryg, og samtidig være mere for mine børn og mig selv? Jeg tør godt satse, gøre noget andet end det Jeg plejer..!! For så får Jeg noget andet en det Jeg plejer. Ikke knokle mere, i hvert fald ikke på samme måde med pres og stres. Nu et liv med lys, tillid, skønhed, frihed og ikke mindst ro og kærlighed.

Og intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. Corona bankede på døren, og tvang alle til at gå ned i gear. Tid til at slappe af, og tænke ud af boksen. Jeg havde intet valg. Og nu kunne jeg ikke klippe , meeeen greb i penslen i stedet for. Jeg brugte min kreativitet på en anden måde. Jeg malede og Jeg malede og blev  ved non stop. Og Jeg elskede det, og overraskede alle omkring mig inklusiv mig selv, Jeg var god til det.
Blev bedre og bedre og sprøjtende lækre unikke abstrakte malerier ud. Og inden for kort tid, blev Jeg opdaget i udlandet. Blot 3 uger senere , Jeg var kommet på Instagram , skrev Van Gogh art Gallery fra Madrid, at De gerne ville have et samarbejde med mig. De ville gerne udstille min kunst i Paris, og det skete indenfor et år. Og Vi er stadig i samarbejde sammen. Været i et stort mode magazin i hele Kbh og Århus og en stor udstilling i Kbh. Skulle lige holde på hat og briller for følge med, det var en fed uvirkelig rutsjebanetur og den tur måtte Jeg bare med på,Jeg ville med. Nive mig selv i armen, for at tjekke om Jeg drømte. Men den var god nok.

Måtte tage en beslutning , træffe et valg , Jeg ville nu satse alt ,på at forsætte min drøm som kunstner, en gave sendt fra himlen og Jeg så alle mulighederne. Den chance måtte ikke komme forbi Mig. Jeg lever nu min drøm, sælge og udstille, og ikke mindst have æren i at male mine abstrakte malerier. Som Jeg nu har skabt tid til, og som Jeg elsker elsker så inderligt helt ind i min sjæl , at Jeg nu både kan berige mit og andre liv med min kunst. Har fået den skønneste respons på hvad de gør ved dem, der har købt mine malerier. Og deres anmeldelser, gør Mig tom for ord. Altså på den gladeste måde. Tænk at noget Jeg laver, gør det ved folk. Jeg er evig taknemmelig og føler Jeg bidrager noget til hele verden. Heldige Mig.

Så nu har Jeg galleri art by Mille lykke, og elsker det. Det giver mig frihed, den indre ro og balance Jeg aldrig har mærket før , bedre søvn og mindre tankemylder, og en bedre og mere nærværende Mor.
Mærker mere livsglæde og har lyst til at nyde livet. Trods det kan være usikkert, vil Jeg give alt for det lykkes. Vil vande frøet, min drøm om et bedre liv. Fra mindre smerte til mere ro. Fra frisør til kunstner. Og ved I hvad, er fan af det. Og at Jeg nu lever et liv, hvor Jeg gør mit bedste hver dag, og Mit bedste er altid godt nok❤️

Jeg knusElsker det, elsker at glæde andre folk, deres hjem og arbejdspladser med min kunst. Mine unikke abstrakte malerier, som Jeg ligger en masse kærlighed og skønhed i. Og samtidig passe bedre på Mig selv,mine børn og min krop. Jeg lever nu et liv, mere indefra og ud❤️🫶🎨✨

Et drys af magi, elsker hvad kunsten giver Mig.. Nyder at sætte musik i ørene, og lade stemningen og kreativiteten tage sig af sig selv.. Det er ren meditativt for Mig, og står i min egen eventyrlig verden og stopper ikke før Jeg mærker at det er ægte færdigt, skal mærke ægte kærlighed helt ind i cellerne.. Og er så evig taknemmelig over den dejlige respons og kærlige opmærksomhed Jeg får fra Jer alle samme ,TAK.

Ville ønske alle kunne stoppe op, og ændre kurs mod det de virkelig elsker. Jeg lever nu af det Jeg elsker min hobby , hvad mere kunne Jeg ønske Mig❣️Jeg har skabt det liv, Jeg kun drømte om💭
Og nu mangler Jeg bare min kommende Mand, men lur Mig. Om denne drøm ikke også går i opfyldelse , Ham som kun kan berige Mig og mine børn med mere glæde, ro, balance og kærlighed. Og hey 🫶 Jeg glæder Mig♥️

Husk altid at drømme, uden drømme vil Vi bare famle i blinde.

Er Du nysgerrig på mere, min rejse, mine malerier, så er Du velkommen til at tjekke mine Facebook og Instagram sider ud:

Art_by_millelykke

Og kontakt mig gerne hvis Du har spørgsmål , om priser mm

Kærligst Mille lykke❤️